Digital Twin

Alege Solid Edge și vei reduce costurile cu 50% pentru un portofoliu complet de dezvoltare a produselor.

Pentru o perioadă limitată de timp, investiția în Solid Edge este și mai rentabilă. Pregătește-te pentru viitor cu un portofoliu complet de dezvoltare digitală a produselor. Poți folosi o singură aplicație pentru: proiectare mecanică, electrică, simulare, programare CNC sau gestiunea proiectelor. Cere o ofertă să descoperi cât economisești!

Cere detalii

Contactează Digital Twin pentru informații 0040726785368

Digitalizarea procesului de dezvoltare a produselor de la concept până la livrare va permite companiei să răspundă cerințelor clienților, să obțină o flexibilitate mai mare și să exploateze noi oportunități de piață. Posibilitatea de a crea o reprezentare virtuală a unui produs sau un geamăn digital permite conectarea perfectă a etapelor procesului de realizare a produsului. Solid Edge aduce această reprezentare digitală și transformarea digitală în afacerea dvs., oferindu-vă acces la tehnologia de generație următoare într-un mod flexibil și accesibil.

Refolosește datele din alte aplicații 3D CAD

Cobotware – transformă forța de muncă cu roboți folosind SolidEdge

Eficiență prin digitalizarea producției – IP Automatic Design

Student Software

Cere licență de evaluare

Obții acces rapid și începi să testezi gratuit Solid Edge

Vreau licență trial

E ușor să treci la Solid Edge

Suport de la Digital Twin pentru o productivitate crescută

Training flexibil pentru a învăța repede

Soluții de migrare a datelor pentru a refolosi proiectele vechi

Află mai multe de la Digital Twin, partenerul Siemens în România

Econimisiți cu soluțiile din portofoliul Solid Edge

Solid Edge oferă utilizatorilor un portofoliu complet de soluții pentru a răspunde unei game largi de cerințe ale afacerii.

Soluția de proiectare mecanică Solid Edge. Vizualizați și validați ideile dvs. cu tehnologia de generație următoare, de la realitatea augmentată la MBD. Accelerați procesul de proiectare de zece ori cu o productivitate sporită în domenii precum asambluri mari, tablă îndoită și migrare date. Integrați tehnologiile de generație viitoare pentru a crea reprezentări digitale ale proiectelor dvs., făcând mai rapidă și mai ușoară crearea unui geamăn digital al produsul fizic. Validați desenele digitale într-un mediu fizic folosind capabilități noi de vizualizare a proiectării fotorealiste, astfel încât să puteți aduce ideile la viață.

Cere informații

Solid Edge integrat cu Teamcenter. Cu integrarea Teamcenter®, soluția de gestionare a datelor lider în industrie, puteți capta, gestiona și partaja Solid Edge, adăugând modelele 3D și desenele 2D într-o singură sursă de date de produs pentru accesul echipelor de proiectare și producție. Teamcenter oferă o gamă completă de capacități de gestionare a ciclului de viață a produsului (PLM) pentru a optimiza și mai mult procesele de proiectare și fabricație.

Cere informații

Proiectare electrică cu SolidEdge. Creați modele electromecanice complet funcționale și fabricabile într-un mediu ECAD-MCAD perfect, unde schimbările sunt evidențiate interactiv în ambele domenii, reducând la minimum erorile de proiectare și scurtând timpul de dezvoltare. Solid Edge permite colaborarea adevărată pe domeniile electric și mecanic. Bazat pe tehnologia lider în industrie de la Mentor Graphics, o afacere Siemens, produsele noastre sunt de încredere și dovedite în întreaga lume.

Cere informații

Soluții de simulare Solid Edge. Capabilitățile de simulare pentru utilizatorii Solid Edge includ simularea reperelor, analiza ansamblurilor, definirea și analiza sistemelor complete sau curgerea fluidelor (CFD). Profitați de simulări structurale și termice îmbunătățite, inclusiv transfer de căldură tranzitoriu. Analiza istoricului bazat pe timp permite simularea performanței termice și a răcirii.

Cere informații

Solid Edge CAM Pro. Conceput pentru utilizatorii Solid Edge, Solid Edge CAM Pro oferă un set bogat de instrumente care vă vor ajuta să realizați programarea CAM-CNC repede. Solid Edge CAM Pro este o configurație modulară și flexibilă a soluțiilor de programare a controlului numeric (NC) care vă permite să maximizați valoarea investițiilor dvs. în cele mai noi, mai eficiente și mai capabile mașini-unelte. Ușor de implementat si ușor de învățat, oferă o programare NC puternică, cu un cost total redus.

Cere informații

Publicații tehnice Solid Edge. Soluțiile de creare a publicațiilor tehnice sunt strâns integrate cu Solid Edge, permițându-vă să lucrați direct cu piesele și ansamblurile dvs. Solid Edge și eliminând necesitatea de a converti fișierele CAD într-un alt format. Modificările la designul original sunt încorporate cu ușurință în documentele existente, grăbind procesul de schimbare al proiectelor și asigurând că documentele publicate reflectă designul actual.

Cere informații

Proiectare electrică cu Solid Edge. Solid Edge Wiring Design este o aplicație schematică, care prezintă analize și simulări electrice integrate unice; permite echipelor de proiectare să depășească provocările electromecanice mai devreme în ciclul de concepție.

Cere informații

Proiectare Harness Solid Edge. Solid Edge Harness Design este un instrument de proiectare și distribuție a cablajului care include crearea de desene complete pregătite pentru fabricație, o listă automată de materiale și rapoarte specifice.

Cere informații

Cere o ofertă acum

Pentru o perioadă limitată de timp poți salva peste 50% atunci când cumperi Solid Edge sau chiar mai mult, când adaugi module suplimentare din portofoliu.