Digital Twin

Începe povestea de succes digital cu portofoliul de dezvoltare a produselor Solid Edge și Digital Twin

Pentru a dezvolta un produs de excepție, ai nevoie de instrumente software de primă clasă și un partener de încredere cu cunoștințe excelente. Nu te mulțumi cu mai puțin, lucrează cu cei mai buni!

Verifică cele mai recente promoții!

Contactează Digital Twin pentru informații 0040726785368

Construiește-ți afacerea pe o bază solidă

Ai încredere în instrumentele software excelente ale Solid Edge și în expertiza Digital Twin, partenerul tău pentru soluții Siemens!
Prin procese de creare a produselor digitalizate – de la concept până la livrare – compania ta poate progresa mai repede, reacționa mai flexibil și profita de noi oportunități de piață. Posibilitatea de a crea o reprezentare virtuală a unui produs sau a unui geamăn digital permite conectarea perfectă a etapelor de dezvoltare. Solid Edge aduce această reprezentare digitală și transformare digitală a companiei tale, oferindu-ți acces la tehnologiile de generație următoare într-un mod flexibil și rentabil.

Refolosește datele din alte aplicații 3D CAD

Cobotware – transformă forța de muncă cu roboți folosind SolidEdge

Eficiență prin digitalizarea producției – IP Automatic Design

Cere licență de evaluare

 

Obții acces rapid și începi să testezi gratuit Solid Edge

Vreau licență trial

Digital Twin – partenerul potrivit de partea ta!

Digital Twin
Digital Twin oferă produse și servicii profesioniste și un parteneriat responsabil pentru digitalizarea totală a proceselor de proiectare şi fabricaţie.
Serviciile firmei se adresează companiilor care doresc să își dezvolte produsele sau să își optimizeze procesele, înțeleg adevăratul potențial inovativ al specialiștilor și vor să îl pună în valoare prin cele mai actuale și eficiente soluții.
Echipa este formată din specialiști cu peste zece ani de experiență în domeniu, care au implementat cu succes soluții durabile pentru numeroase companii.
Compania Digital Twin a fost desemnată recent de către Siemens Digital Industries Software ca fiind „Cel mai bun partener în regiunea Europa Centrală și de Est”.

Află mai multe de la Digital Twin, partenerul Siemens în România

E ușor să treci la Solid Edge

Suport de la Digital Twin pentru o productivitate crescută

Training flexibil pentru a învăța repede

Soluții de migrare a datelor pentru a refolosi proiectele vechi

Solid Edge – Portofoliul complet de dezvoltare a produsului

Solid Edge este un portofoliu de instrumente software accesibile și ușor de utilizat, care abordează toate aspectele procesului de dezvoltare a produsului – proiectare 3D, simulare, fabricație, gestionarea datelor și multe altele.

Vizualizează și validează ideile tale cu tehnologia de generație viitoare, de la realitatea augmentată la MBD. Accelerează procesul de proiectare de zece ori cu creșteri de productivitate în domenii precum asambluri mari, tablă îndoită sau migrare date. Integrează tehnologiile de generație viitoare pentru a crea reprezentări digitale ale proiectelor tale, făcând mai rapidă și mai ușoară captarea unui geamăn digital al produsul fizic. Validează design-urile digitale într-un mediu fizic folosind capabilități noi de vizualizare fotorealistică, astfel încât să poți aduce cu adevărat idei la viață.

Mai multe informatii

Cu o integrare cu Teamcenter®, soluția de gestionare a datelor lider în industrie, poți capta, gestiona și partaja datele tale Solid Edge, adăugând modelele 3D și desenele 2D la o singură sursă de date de produs, pentru accesul echipelor de proiectare și producție. Teamcenter oferă o gamă completă de capabilități de gestionare a ciclului de viață a produsului (PLM) pentru a optimiza și mai mult procesul de proiectare prin fabricare.

Mai multe informatii

Crează modele electromecanice complet funcționale și realizabile într-un mediu ECAD-MCAD fără probleme, unde schimbările sunt evidențiate interactiv în ambele domenii, reducând la minimum erorile de proiectare și scurtând timpul de dezvoltare. Solid Edge permite colaborarea proiectării adevărate pe domenii electrice și mecanice. Bazat pe tehnologia lider în industrie de la Mentor Graphics, o afacere Siemens, produsele noastre sunt de încredere și dovedite în întreaga lume.

Mai multe informatii

Capabilitățile de simulare pentru utilizatorii Solid Edge includ simularea părților individuale, analiza asamblării, definirea și analiza sistemelor complete și dinamica fluidelor (CFD). Profită de o simulare structurală și termică îmbunătățită, inclusiv transferul de căldură tranzitoriu. Analiza istoricului bazat pe timp permite simularea performanței termice și a răcirii. Capabilitățile libere pentru simulare, iluminare și radiații permit analiza digitală “what if”.

Mai multe informatii

Conceput pentru utilizatorii Solid Edge, Solid Edge CAM Pro oferă un set bogat de instrumente care te pot ajuta să termini treaba chiar de prima dată. Solid Edge CAM Pro este o configurație modulară și flexibilă a soluțiilor de programare a controlului numeric (NC) care îți permite să maximizezi valoarea investițiilor tale în cele mai noi, mai eficiente și mai capabile mașini-unelte. Ușor de implementat și ușor de învățat, oferă o programare NC puternică, cu un cost total redus.

Mai multe informatii

Soluțiile Solid Edge pentru publicații tehnice sunt strâns integrate cu Solid Edge, permițându-ți să lucrezi direct cu piesele și ansamblurile tale Solid Edge și eliminând necesitatea de a converti fișierele CAD într-un alt format. Și modificările la proiectul original sunt încorporate cu ușurință în documentele existente, grăbind procesul de revizuire și asigurând că documentele publicate reflectă designul actual.

Mai multe informatii

Solid Edge Wiring Design este o aplicație schematică pentru diagrame, care prezintă analize și simulări electrice unice integrate; permite echipelor de proiectare să depășească provocările electromecanice de proiectare mai devreme în ciclul de proiectare.

Mai multe informatii

Solid Edge Harness Design este un instrument pentru amenajarea firelor si cablurilor, care include crearea de desene la scară completă, pregătite pentru fabricație, o factură automată de materiale și rapoarte.

Mai multe informatii

Solid Edge PCB Design oferă instrumente de captare și dispunere schematică a circuitelor programabile PCB care simplifică sarcina complexă a proiectării plăcii de circuit imprimat. Include rutarea schițelor, planificarea și plasarea ierarhică 2D / 3D și colaborarea ECAD / MCAD.

Mai multe informatii

FloEFD for Solid Edge acceptă simularea fluxului cu un instrument de simulare CFD încorporat pentru o analiză ușoară, rapidă și precisă a fluidului și a transferului de căldură. FloEFD pentru Solid Edge este foarte potrivit pentru utilizare în timpul procesului de proiectare, deoarece reduce timpul total la o soluție cu 65% -75%, în comparație cu alte instrumente CFD. Soluția FloEFD CFD premiată automatizează etapele CFD cele mai complicate și îi ajută pe ingineri să-și pregătească și analizeze imediat modelele Solid Edge.

Mai multe informatii

Află mai multe și descarcă broșura cu informații despre portofoliul Solid Edge

Dacă dorești să afli mai multe despre diverse capabilități ale portofoliului Solid Edge, citește broșura noastră! Pentru a accesa descărcarea, te rugăm să completezi datele de contact din formularul de mai jos!

Contactați Digital Twin

Digital Twin
Bd. Mircea Vodă, Nr 24
București, 030667, Romania
0040726785368
contact@digitaltwin.ro