Soltec EOOD

Преминете към Solid Edge Electrical сега и спестете до 50% от цената като закупите портфолио от решения за инженерен дизайн на ел. компоненти

Само сега – получавате голяма отстъпка при закупуване на Solid Edge! Моделирайте бъдещето с пълен пакет от инструменти за инженерен дизайн: механичен и електродизайн, симулации, техническа документация, управление на данни и много други. Свържете се с нас още днес!

Поискайте повече информация.

Свържете се със СОЛТЕХ ЕООД за да получите Вашата специална оферта или да организирате среща с наши представители! (+359) 32 500 425

Дигитализацията ще Ви позволи да ускорите процесите при пълна проследимост и да се възползвате от нови пазарни възможности. Способността за създаване на  дигитален близнак позволява безпроблемен преход от дигиталния модел към реалния продукт. Solid Edge предоставя  дигитална трансформация на Вашия бизнес, като Ви дава достъп до следващо поколение в технологиите – на достъпна цена!

Бързо и гъвкаво моделиране със Синхронна технология

Лесни и бързи промени на по-късен етап в процеса на дизайн

Подготовка за симулация

Student Software

Изпробвайте безплатно!

Получавате бърз достъп до 45-дневен пробeн Solid Edge CAD софтуер.

Изтеглете тук!

Механичен дизайн
Визуализирайте и валидирайте идеите си със следващо поколение технология – от добавена реалност, до дефиниране на база на модела (MBD). Оптимизирайте конструкторските си процеси и продуктивността при работа с големи асемблита, при дизайн на изделия от листов материал, както и при мигрирането на данни от външна CAD система. Използвайте следващо поколение технология, създавайте дигитално проекти, ускорявайте и улеснявайте създаването на дигитални близнаци на физически продукти. Валидирайте дигиталните конструкции във виртуална среда. Използвайте нови, фотореалистични възможности за визуализация на проектите, за да вдъхнете живот на идеите си.

Преминаването към Solid Edge e лесно и бързо

Подкрепа и помощ от партньорите на местно ниво

Различни опции за обучения, за да навлезете бързо в работата със Solid Edge

Инструменти за мигриране на данни, които правят процеса гладък и ефективен

Научете повече за специалните ни оферти!

Спестете сега с нашите промоционални пакети, включващи Solid Edge Foundation, Solid Edge Harness Design и Solid Edge Wiring Design!

Solid Edge предоставя на потребителите пълно портфолио от решения за дизайн на ел. компоненти и управление на данни/процеси.

Solid Edge Electrical Design e софтуер за проектиране на ел. компоненти и ECAD – MCAD взаимодействие. Създавайте функционални и изпълними електромеханични конструкции в безпроблемна ECAD-MCAD среда, където промените се изобразяват интерактивно и в двете части, като минимизират грешките при проектиране и съкращават времето за разработка. Solid Edge дава възможност за съвместна работа и проектиране в реално време на електрическата и на механичната част. В основата на нашата система е водещата технология в индустрията Mentor Graphics на Сименс.

Повече информация

Solid Edge Wiring Design е приложение за проектиране на eл. схеми, диаграми с интегриран анализ и симулация на електрическия поток. Позволява на конструкторите да преодолеят предизвикателствата на електромеханичното проектиране на по-ранен етап в процеса на дизайн.

Повече информация

Solid Edge Harness Design e приложение за проектиране и визуализация на кабелни снопове, който включва създаването на пълномащабни, готови за производството чертежи и BOM (Bill of Materials).

Повече информация

Solid Edge PCB Design e приложение за схематично изобразяване и оформление на печатни платки. Инструментите, които предоставя, включват скициране на маршрутите, йерархично 2D/3D планиране и разположение, ECAD/MCAD взаимодействие.

Повече информация

Попитайте за Вашата специална оферта още днес.

За ограничен период имате възможността да спестете до 50% от цената при закупуване на промоционални пакети, включващи софтуер за механичен дизайн (Solid Edge Foundation), софтуер за дизайн на електрически схеми (Solid Edge Wiring Design) и софтуер за дизайн на ел. кабели (Solid Edge Harness Design).

Свържете се с нас!