Enterprise Group

Lépjen a digitalizáció útjára a Solid Edge termékfejlesztési portfólióval és az Enterprise Grouppal!

A kimagasló termékfejlesztéshez kiváló tervezőszoftverre van szükség továbbá egy megbízható, szakértő partnerre. Ne érje be kevesebbel a siker Önt igazolja majd!

Tekintse meg akciós ajánlatunkat!

Katona Tamás – Enterprise Group +36 30 387 5217

Építse biztos alapokra üzletét és gondolkozzon hosszútávon!

Bízzon meg a mások által már elismert Solid Edge-ben és a Siemens szakmai partnerében, az Enterprise Groupban!

A digitalizált termékfejlesztési folyamatok révén a koncepciótól az értékesítésig a vállalata gyorsabban haladhat előre, rugalmasabban reagálhat és élvezheti az új piaci lehetőségeket. A termék virtuális leképezése vagyis a digitális iker létrehozása lehetővé teszi az egyes folyamatok zökkenőmentes összekapcsolását. A következő generációs technológia, a Solid Edge használatával rugalmasan és költséghatékonyan biztosíthatja vállalata digitális transzformációját.

Solid Edge Subdivision modellezés

Solid Edge szimulációs környezet

Solid Edge adatkezelés

Enterprise Group – a megfelelő partner az Ön oldalán!

Enterprise Group
Enterprise Group

A 2010-ben alapított Enterprise Group egy hazai tulajdonú innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatásokat és megoldásokat biztosító rendszerintegrátor. Az Enterprise Group PLM üzletága digitális mérnöki és gyártási technológiákat szolgáltat az ipar területén működő vállalatok részére. Több évtizedes ipari tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják, hogy ügyfelek minden esetben a speciális igényeknek megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokat kapják. Üzletágunk a Siemens DI Software termékek és megoldások forgalmazása mellett a szoftverek bevezetését, valamint a támogatást, frissítéseket, oktatásokat és a folyamatos rendelkezésre állást is biztosítja partnerei számára.

Enterprise Group PLM üzletág: Dgitális mérnöki és gyártási technológiák az ipari fejlesztő és termelő vállalatok részére

Az Enterprise Group PLM üzletága komplex CAD/CAM/CAE és PLM mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipari területen tevékenykedő vállalatoknak. Több évtizedes ipari tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják, hogy ügyfelek minden esetben a speciális igényeknek megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokat kapják.

Solid Edge – teljes körű szoftverportfólió

A Solid Edge egy átfogó szoftverportfóliót nyújt a felhasználók számára a legkülönbözőbb feladatok elvégzéséhez. Nemcsak gazdag 3D tervezési megoldásokat biztosít, hanem méretezhető, egyedi igényre szabható programokat a szimuláció, gyártás vagy akár az adatkezelés területére is.

Tervezzen és ellenőrizze ötleteit jövőbe mutató, egyedi modellezési technológiákkal kezdve az AR megoldásoktól egészen a modell alapú termékdefiníció. Gyorsítsa fel a tervezési folyamatát akár többszörösére, mivel jelentősen lerövidül a nagy szerelésekre, a lemezalkatrész-tervezésre és az adatmigrációhoz szükséges idő. Használja a következő generációs technológiákat tervezés során, melyekkel gyorsan és könnyen elkészítheti kész termékének digitális ikrét. A digitális terveket könnyen ellenőrizheti a felhasználás környezetében szimulációs eszközeinkkel. A Solid Edge fotorealisztikus moduljával könnyedén, pillanatok alatt bemutathatja ügyfeleinek a terméket a felhasználás környezetében is.

A Solid Edge skálázható adattárolásával, amely a beépített adatkezeléstől egészen a teljes Teamcenter integrációjáig terjed, egyszerűen lehet kiszolgálni a gyártás változó igényeit.
A Solid Edge adatkezelő megoldása segítségével könnyen, gyorsan és biztonságosan kereshet és oszthat meg termékadatokat. Rajzok, alkatrészek és szerelések fáljnév, rajzszám vagy egyedi jellemzők alapján is kereshetők.
Alakkereső funkció segítségével hasonló termékek kereshetők és újrafelhasználhatók (vagy kereshetővé és újrafelhasználhatóvá vállnak), mellyel időt és költséget spórolhat a tervezési folyamatban.

Készítsen egyszerűen ECAD-MCAD környezetben teljes funkcionalitással bíró és akár azonnal gyártható elektromos tervet.
Az összes változtatás interaktívan kiemelésre kerül mindkét környezetben ezzel csökkentheti a tervezési hibákat és jelentősen lerövidítheti a tervezési időt. A Solid Edge-el ténylegesen egyszerre készíthet elektromos és mechanikai terveket. A Siemenshez tartozó Mentor Graphics iparág vezetői technológiájának köszönhetően a szoftvermegoldások világszerte bizonyítottak már.

A Solid Edge által biztosított szimulációs környezetben lehetősége van az egyedi alkatrészek, szerelések hő és áramlástani szimulációjára (CFD).
Használja ki mind az állandósult állapot, mind az időfüggő (tranziens) szimulációját nyújtotta előnyöket, mellyel melegedési és hűlési folyamatokat vizsgálhat egy és több közeg esetén (szabadfelület). Speciális modulok segítségével, égési folyamatokat, hiperszonikus áramlásokat, komfort paramétereket és számos egyéb fizikai folyamatot vizsgálat, melyekkel optimalizálhatja termékének teljesítményét.

Simcenter FLOEFD a Solid Edge kezelőfelületébe ágyazott hő- és áramlástani szimulációs szoftver, mely segítségével könnyen, gyorsan és pontosan tudja terméke hőtani és áramlástani paramétereit, viselkedését vizsgálni.

FLOEFD segítségével a tervezőmérnökök a tervezés első fázisától vizsgálhatják termékük áramlástani tulajdonságait azért, hogy a késztermék a céloknak megfelelő legyen.
A tradicionális CFD szoftverekhez képest a FLOEFD-vel az innovatív megoldásainak köszönhetően 60-70%-kal gyorsabban készíthetők elő a szimulációk (preprocesszing), futtathatók le és értékelhetők ki (postprocessing).

Gondolva a Solid Edge felhasználókra, a Solid Edge CAM Pro az eszközök széles tárházát nyújta a gyártási feladatok pontos elvégzéséhez. A Solid Edge CAM Pro a CNC vezérlés moduláris és rugalmas konfigurációját biztosítja, hogy szerszámgépéből a lehető legjobb teljesítmény hozhassa ki. A könnyen telepíthető és tanulható CNC vezérlő szoftvermegoldás alacsony bekerülési és üzemeltetési költséget biztosít.

A Műszaki Dokumentáció alapját képező modellek a Solid Edge-ben jönnek létre biztosítva az integritást. Azzal, hogy közvetlenül a Solid Edge állománnyal dolgozik megspórolja a köztes formátumba mentés idejét és bonyodalmait, valamint az így létrehozott dokumentációban szereplő modell az asszociativitás miatt mindig leköveti a tervezés folyamata során módusoló modellt.

Sematikus elektromos kapcsolási ábrák készítése, egyedi, integrált elektromos elemzéssel és szimulációval. Lehetővé teszi a tervező csapatok számára, hogy a fejlesztési ciklus elején legyőzzék az elektromechanikus tervezési kihívásokat és minimalizálják a tervezési pontatlanságokat.

Kábelköteg-tervező és elrendező szoftver, amely magában foglalja a valós méretarányú, gyártásra kész rajzok, az automatikus anyagjegyzék és a jelentések készítését.

Sematikus elrendezési és NYÁK (PCB) tervezési eszközök, amelyek leegyszerűsítik a nyomtatott áramkörök tervezésének komplex feladatát. Magában foglalja az elrendezési vázlat létrehozását, a hierarchikus 2D / 3D tervezést és elhelyezést, valamint az ECAD / MCAD együttműködést.

  • P&ID: Intelligens logikai és felépítésbéli sematikus (technológia) 2D rajz
  • 3D Csőhálózat: Digitális 3D iker létrehozása a P&ID és a 3D Piping összekapcsolásával
  • Izometria: Gyártási, kivitelezési dokumentációk a csövek és szerelések felépítéséhez
Plant Design Piping Design

A kiváló minőségű munka elvégzésének alapkövetelménye, hogy ipari szabvány szerinti pontos műszerezési folyamatábra (P&ID) készüljön el. A Siemens Solid Edge szoftver P&ID tervező modulja nyomon követhetőséggel és átláthatósággal támogatja a projektmenedzserek munkáját. A Solid Edge P&ID Design segítségével a felhasználó könnyedén vetheti papírra a terveit és a gondolatait. Solid Edge 3D CAD szoftverrel integrált Piping Design közvetlenül kapcsolja össze a műszerezési folyamatábrát, valamint mindenre kiterjedő 3D modell hozható létre a 2D kapcsolásokból.

Solid Edge P&ID Design prospektus

P&ID and Piping Design

A pontos, precíz 3D csőhálózat-tervezés elengedhetetlen a gyors gyártáshoz és a sikeres kivitelezéshez. A Siemens Solid Edge szoftver Piping Design modulja automatizálja a 3D csőhálózatok létrehozását és változatainak követését, hiszen a virtuális térben elkészített rendszerek összekapcsolhatók a P&ID-val.

Solid Edge Piping Design prospektus

Tudjon meg többet és töltse le a Solid Edge portfólió prospektusát!

Ismerje meg a Solid Edge-ben rejlő számtalan lehetőséget! A letöltéshez kérjük adja meg adatait.

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk:

Enterprise Group
Váci út 117-119.
1138 Budapest
+36 30 387 5217
enterprisegroup.hu/plm