Soltec

Започнете историята на Вашите успехи в дигитализацията с портфолиото от продукти на Solid Edge и със Солтех

За да разработите изключителен продукт, се нуждаете от първокласни софтуерни инструменти и надежден партньор с отлично ноу-хау. Не се задоволявайте с по-малко, защото Вашият успех ще докаже, че сте взели правилното решение.

Вижте най-новите ни промоции!

Свържете се със СОЛТЕХ ЕООД за да получите Вашата специална оферта или да организирате среща с наши представители! 359 (0)892 460 396

Изградете бизнеса си на стабилна основа

Доверете се на отличните софтуерни инструменти от Solid Edge и експертизата на Вашия партньор за решенията на Сименс – Солтех!

През процеса на дигитално създаване на Вашия продукт – от идея, до готово изделие, Вашата компания може да ускори всички процеси, реагирайте гъвкаво и се възползвайте от нови пазарни възможности. Възможността да създадете виртуално копие на Вашия продукт, или дигитален близнак, дава възможност за безпрепятствено свързване на отделните стъпки в процеса. Solid Edge предоставя това дигитално представяне и дигитална трансформация на Вашата компания, като Ви дава достъп до ново поколение технологии по гъвкав и изгоден начин.

Бързо и гъвкаво моделиране със Синхронна технология

Лесни и бързи промени на по-късен етап в процеса на дизайн

Подготовка за симулация

Изпробвайте безплатно!

Получавате бърз достъп до 45-дневен пробeн Solid Edge CAD софтуер.

Изтеглете тук!

Механичен дизайн
Визуализирайте и валидирайте идеите си със следващо поколение технология – от добавена реалност, до дефиниране на база на модела (MBD). Оптимизирайте конструкторските си процеси и продуктивността при работа с големи асемблита, при дизайн на изделия от листов материал, както и при мигрирането на данни от външна CAD система. Използвайте следващо поколение технология, създавайте дигитално проекти, ускорявайте и улеснявайте създаването на дигитални близнаци на физически продукти. Валидирайте дигиталните конструкции във виртуална среда. Използвайте нови, фотореалистични възможности за визуализация на проектите, за да вдъхнете живот на идеите си.

Преминаването към Solid Edge e лесно и бързо

Подкрепа и помощ от партньорите на местно ниво

Различни опции за обучения, за да навлезете бързо в работата със Solid Edge

Инструменти за мигриране на данни, които правят процеса гладък и ефективен

Научете повече за специалните ни оферти!

Солтех – правилният партньор на Ваша страна!

SoltecСолтех ЕООД предоставя комплексни технологични решения в сферата на индустриалното оборудване, софтуерните услуги и автоматизацията. Ние сме официален представител за България на световни лидери като Siemens Digital Industries Software, Hoffmann Group, Universal Robots (UR) и Mobile Industrial Robots (MiR). Солтех е посланик на Индустрия 4.0 в България и създател на търговската марка Фабрика 4.0®, която е и нашата кауза. Ние помагаме за създаването на повече умни фабрики у нас, защото вярваме, че производителите и предприемачите, които инвестират във висококачествено оборудване и внедряват дигитални технологии увеличават ефективността си и постигат стабилни във времето финансови резултати.

Solid Edge – цялостно портфолио за продуктова разработка!

Solid Edge е портфолио от достъпни и лесни за използване софтуерни инструменти, които обхващат всички аспекти в процеса по продуктова разработка – 3D дизайн, симулации, производство, управление на данни и още много други.

Създавайте пълнофункционални и изпълними електромеханични проекти в гладка ECAD-MCAD среда, където промените се осветяват интерактивно и в електрическата, и в механичната част, снижавайки грешките при проектиране и съкращавайки времето за разработка. Solid Edge осигурява истинско сътрудничество в проектирането като обхваща електрическата и механичната част. Базирани на водещата в индустрията технология от Mentor Graphics, част от Сименс, на доказаните ни продукти се доверяват по цял свят.

Повече информация

Solid Edge Wiring Design е приложение за проектиране на eл. схеми, диаграми с интегриран анализ и симулация на електрическия поток. Позволява на конструкторите да преодолеят предизвикателствата на електромеханичното проектиране на по-ранен етап в процеса на проектиране.

Повече информация

Solid Edge Harness Design e приложение за проектиране и визуализация на кабелни снопове, който включва създаването на пълномащабни, готови за производството чертежи, количествени сметки и отчети.

Повече информация

Solid Edge PCB Design e инструмент за схематично изобразяване и оформление на печатни платки, който облекчава сложния процес на проектиране на печатни платки. Инструментите, които предоставя, включват скициране на маршрутите, йерархично 2D/3D планиране и разположение, ECAD/MCAD взаимодействие.

Повече информация

Визуализирайте и валидирайте идеите си със следващо поколение технология – от добавена реалност, до дефиниране на база на модела (MBD). Ускорете конструкторските си процеси десетократно с подобрения в продуктивността при работа с големи асемблита, при дизайн на изделия от листов материал, както и при мигрирането на данни от външна CAD система. Използвайте следващо поколение технология, създавайте дигитално проекти, ускорявайте и улеснявайте създаването на дигитални близнаци на физически продукти. Валидирайте дигиталните конструкции във виртуална среда. Използвайте нови, фотореалистични възможности за визуализация на проектите, за да вдъхнете живот на идеите си.

Чрез интеграцията с Teamcenter® – водещото в индустрията решение за управление на данни, можете да записвате, управлявате и споделяте Вашите данни от Solid Edge, да добавяте Вашите 3D модели и 2D чертежи към единен източник на продуктови данни, който е достъпен за Вашите проектантски и производствени екипи. Teamcenter разполага с пълен набор от възможности за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), за да оптимизира още повече Вашия процес по дизайн чрез производство.

Решенията за модулно проектиране на заводи в Solid Edge ускоряват създаването на интелигентни схеми на тръбопроводи и оборудване (P&ID) и 3D модели на тръбопроводи, като гарантират че те са проектирани вярно от първия път, всеки път. С 2D диаграми на потоците и поддръжка на символи за създаване на схеми на тръбопроводи и оборудване, и автоматично 3D проектиране на тръбопроводи, с изчерпателни библиотеки от 3D части и напълно автоматизирано генериране на изометрични чертежи, Solid Edge предлага всичко, от което се нуждаете за модулното проектиране на заводи.

Възможностите за симулации, предоставени на потребителите на Solid Edge обхващат симулация на отделни детайли, анализ на възли, дефиниране и анализ на цели системи и изчислена динамика на флуидите (CFD). Възползвайте се от подобрена структурна и топлинна симулация, включително топлообмен. Историческият анализ позволява симулации на ефекта от загряване и охлаждане на база време. Симулация на движение на флуиди по свободни повърхности, симулация на осветяване и излъчвания дават възможност за дигитален „ами ако“ анализ.

FloEFD за Solid Edge поддържа симулация на флуиди с интегрирани инструменти за симулация на изчислена динамика на флуиди (CFD) за лесен, бърз и прецизен анализ на движението на флуиди и топлообмен. FloEFD за Solid Edge е особенo подходящ за използване по време на проектирането, тъй като съкращава времето за разработка с 65%-75% в сравнение с други инструменти за CFD. Награждаваното решение FloEFD автоматизира най-сложните стъпки при симулацията на динамика на флуиди и подпомага инженерите в бързата подготовка и анализ на техните модели в Solid Edge.

Създаден с оглед на потребителите на Solid Edge, Solid Edge CAM Pro разполага с богат набор от инструменти, които Ви помагат в завършването на работата още от първия път. Solid Edge CAM Pro е модулна, гъвкава конфигурация от решения за програмиране на машини с ЦПУ. Тя Ви дава възможност да извлечете максимума от стойността на Вашата инвестиция в най-нови, най-ефективни и с най-големи възможности машини и инструменти. Лесна за внедряване и научаване, тя предлага мощно програмиране на машини с ЦПУ, на ниска цена.

Решенията за технически публикации са тясно интегрирани в Solid Edge, което Ви позволява да работите директно с Вашите детайли и възли от Solid Edge и елиминира нуждата от конвертиране на Вашите CAD файлове в друг формат. А промените в първоначалния проект лесно се отразяват в съществуващите документи, ускорявайки процеса по инженерни промени и гарантирайки, че публикуваните документи отразяват актуалния проект.

Научете повече и изтеглете брошурата с портфолиото на Solid Edge

Ако искате да научите още за разнообразните възможности на портфолиото на Solid Edge, прочетете нашата информационна брошура! За да достъпите Вашето изтегляне, моля попълнете данните си за контакт във формата по-долу!

Свържете се с нас!

Soltec EOOD
Пазарджишко шосе, 6-ти км.
4000, Пловдив
359 (0)892 460 396
salesplm@soltec.bg