Trias

Începeți drumul către succesul digital portofoliul de dezvoltare produs Solid Edge și TRIAS Microelectronics!

Pentru un produs nemaipomenit aveți nevoie de unelte software de primă mână și un partener pe care să vă bazați având cunoștințe aprofundate. Nu vă mulțumiți cu mai puțin, succesul vă va da dreptate!

Vizualizați promoțiile curente!

Contactați TRIAS Microelectronics pentru această ofertă specială! +40 (0) 720 043 119

Folosiți o bază solidă pentru afacerea dumneavoastră!

Aveți încredere în uneltele software extrem de capabile de la Solid Edge și expertiza partenerului Siemens TRIAS microelectronics!
Folosind procese digitale pentru dezvoltarea de produse – de la concept la livrare – compania dumneavoastră poate progresa și evolua mult mai repede, poate fi mai flexibilă și reacționa la oportunitățile noi din piață. Capabilitatea de a crea reprezentări digitale sau prototipuri virtuale face ca etapele individuale să fie unite armonios. Solid Edge înlesnește reprezentarea virtuală și transformarea digitală prin tehnologii de ultimă generație puse la dispoziție într-un mod flexibil și economic.

Încercați Solid Edge!

Puteți testa Solid Edge instant și gratis!

Start evaluare

E ușor să treci la Solid Edge

Suport de la Trias pentru o productivitate crescută

Training flexibil pentru a învăța repede

Soluții de migrare a datelor pentru a refolosi proiectele vechi

Descoperiți ofertele noastre speciale!

TRIAS microelectronics – Furnizori de software pentru digitalizarea proceselor de proiectare

TRIAS microelectrics
TRIAS microelectrics

Din 2006 distribuim software CAD ce ajută inginerii să proiecteze, cât mai rapid, produse cât mai fiabile.
Portofoliul nostru acoperă domeniile proiectării electronice (PCB, FPGA, cablaje), proiectării mecanice (3D MCAD) precum și simularea dinamicii fluidelor (CFD). Legăm aceste domenii între ele cu soluțiile software PDM (Project Data Management).
Astfel, punem la dispoziția proiectanților unelte pentru crearea prototipului virtual (”digital twin”) al produsului pe care îl dezvoltă, facilitând digitalizarea procesului de proiectare și tranziția către conceptul Industry 4.0.

Solid Edge – Portofoliu Complet de Dezvoltare Produs

Portofoliul Solid Edge este accesibil ca preț, ușor de folosit și acoperă toate aspectele procesului de dezvoltare de produs – proiectare 3D, simulare numerică, fabricație, managementul datelor de produs și multe altele!

Vizualizați și verificați ideile de produs cu tehnologie de proiectare de ultimă generație, ce oferă realitate augmentată și Model Based Design. Accelerați procesele de proiectare și de zece ori câștigând productivitate în domenii precum manipularea ansamblelor complexe, proiectarea pieselor de tablă sau migrarea și reutilizarea datelor. Folosiți tehnologii de ultimă generație pentru a crea reprezentări virtuale ale proiectelor dumneavoastră, înlesnind și iuțind reprezentarea virtuală a produsului fizic. Validați concepte digitale în medii recreate după realitate folosind capabilitățile de reprezentare fotorealiste astfel încât să le evaluați într-un mediu aproapiat de cel de utilizare!

Cere informații

Soluțiile Solid Edge de proiecare modulară a fabricilor iuțesc crearea schemelor inteligente P&ID și a modelelor 3D de țevi, asigurând astfel că proiectarea este corectă de prima data, de fiecare dată. Utilizând diagrame de flux 2D și simboluri specifice P&ID, proiectare automatizată 3D a țevilor folosind librării extinse precum și proiecții automate izometrice, Solid Edge oferă tot ceea ce este necesar proiectării modulare a fabricilor!

Cere informații

Creați modele electromecanice funcționale și manufacturabile într-un mediu de proiectare comun ECAD-MCAD, în care schimbările sunt evidențiate în ambele domenii, minimizând astfel riscul erorilor de proiectare și micșorând timpul de dezvoltare. Bazat pe tehnologia de vârf Mentor Graphics – în prezent Siemens – soluțiile noastre și-au dovedit utilitatea în toată lumea.

Cere informații

Capabilitățile de simulare ale Solid Edge includ analiza structurală a pieselor, a ansamblelor, definirea și analiza sistemelor precum și analiza curgerii fluidelor și transferului termic (CFD). Profitați de posibilitățile de analiză structurală avansată precum și de cea de simulare termică ce include transferul de căldură în regim tranzitoriu. Analiza comportamentului în timp permite simularea și analiza încălzirii și răcirii. Simularea curgerii cu suprafață liberă, a iluminarii și a radiației, analize de tip “what if” sunt deasemenea posibile!

Cere informații

Solid Edge CAM Pro a fost realizat cu gândul la utilizatorul de Solid Edge și include o mulțime de unelte ce vă vor ajuta în finalizarea proiectelor bine din prima. Soluția este modulară și ușor de învățat și utilizat cu costuri de obținere și operare scăzute.

Cere informații

Solid Edge pentru documentații tehnice este integrat strâns cu Solid Edge și permite lucrul direct cu piesele și ansamblele, eliminând necesitatea conversiei fișierelor CAD. Orice modificări ale proiectului inițial se propagă în documentele create, accelerând procesul de schimbare și asigurând că documentele reflectă starea curentă a proiectului.

Cere informații

Simcenter FloEFD pentru Solid Edge permite simularea curgerii fluidelor și transferului termic facil, rapid și precis. Integrat complet în Solid Edge, FloEFD permit abordarea analizelor CFD devreme în procesul de proiectare pentru eliminarea variantelor mai puțin dorite.

Cere informații

Solid Edge Wiring Design vă ajută să proiectați sistemul electric al produsului, folosind diagrame (scheme) inteligente, și să simulați funcționarea acestuia.

Cere informații

Cu Solid Edge Harness Design veți proiecta cablajele ce compun sistemul electric al produsului. Folosind componente inteligente puteți genera și – mai ales – re-genera, în mod automat, datele și rapoartele necesare producției: lungimi de tăiere, de dezizolare, lista de componente, desenele pentru masa de asamblare.

Cere informații

Solid Edge PCB vă permite să proiectați schemele electronice și circuitele integrate ce compun sistemul electronic al produsului dumneavoastră. Aveți acces la tehnologie de vârf ce reduce timpul necesar proiectării, iar schimbul automat de date cu proiectarea mecanică elimină eroarea umană și problemele la integrarea sistemelor electronice în produsul final.

Cere informații

PCB Design in Solid Edge 2020

Solicitați o ofertă chiar acum!

Pentru o perioadă limitată aveți posibilitatea de a vă dota cu Solid Edge Foundation sau Solid Edge Classic cu o reducere de 50% – și puteți economisi și mai mult dacă adăugați și alte opțiuni din portofoliul nostru! Solicitați o ofertă și aflați cât ați putea scuti din costurile aferente!

Contactați-ne:

Trias
aleea Nicolina nr. 17
Iasi, 700221, Romania
+40 (0) 720 043 119
mircea.kozma@trias-micro.com
info@trias-micro.com